Game Jam med game hub umeå

ÄNTLIGEN! Game Hub Umeå kommer att hålla i ett Game Jam hos Uminova Innovation mellan den 26–28 November! Och det kommer inte bli vilket typ av Game Jam som helst, vi har förutsett ett tema för de spel vi vill se er göra; SKANDINAVISK FOLKTRO! Fri tolkning, så klart! 

Som vanligt är det ju fler desto bättre; vi behöver alla erfarenheter som vi kan få! Är du spelutvecklare? Good, du är i princip husstommen i teamet! Grafiker? Snyggt, ögongodis är alltid gött! Är du något helt annat som kan bidra med värdefulla grejer? Yes, du är den vi behöver! 

Schemat kommer vara upplagt som följande: 

26 Fredag: 18.00 – 23.00 
27 Lördag: 09.30 – 23.00 
28 Söndag: 09.30 – 15.00 

Fredagen kommer börja 18:00 i Uminova Innovations kök (på nedervåningen, ingång i hörnet via Gösta Skoglunds väg) med indelning av team för de som inte kommer med färdiga grupper. Efter det är det i princip bara att köra på!  
Lördagen är ämnad åt fortsatt arbete med spelen där vi senare under dagen, kring kl. 17.00, kommer att ha utgång till Ålidhem Centrum för P I Z Z A
Söndagen är det presentationsdag! Ni kommer ha en stund på er på morgonen att slutföra era spel men sedan är det dags för presentation och speltestning. Jag ser så mycket fram emot att få se vad ni lyckats åstadkomma! 

Ansökan kommer att vara öppen till och med onsdagen den 24 November och i ansökan vill vi att ni specificerar vilken typ av roll du kommer att ta i teamet, din erfarenhet av spelutveckling samt vilket/vilka program du är bekant att jobba i. Med detta kommer det bli mycket lättare för mig att sedan dela in er i grupper. Om ni däremot har tänkt att komma i en redan bestämd grupp vill vi gärna att ni specificerar det i ansökan.

Har ni några funderingar kring vad ett Game Jam är kan ni klicka på videolänken här nedanför; Extra Credits är väldigt bra på att förklara! Andra frågor? Släng iväg ett mail till oss.


Global Game Jam 2017: Keynote Address – Extra Credits  

Date

26 November 2021
- 28 November 2021

Time

18:00
- 15:00

Info

Game Jam på Uminova Innovation

Venue

Scroll to Top

Register form

I want to register to the event Game Jam med game hub umeå