Game Dev-kväll på Acino

Onsdag den 19e april anordnar vi en kväll med fokus på spelutveckling!

Vi har bjudit in några spelutvecklare som kommer att visa och berätta om egna spel som de utvecklar. Vi drar igång med presentationer vid kl. 18:00. Under kvällen finns möjlighet att provspela, ställa frågor, snacka spel och sitta med egna projekt.

Kvällen vänder sig till alla som på något sätt är intresserade av spel, vare sig om man är utvecklare, designer, etc. eller bara gillar att spela.

Vi håller till i Acinos lokaler på Nygatan 16 i Sagagallerian (kortsidan, en trappa upp). Vi öppnar dörrarna kl. 17:30 och håller på fram till kl. 20:30. Acino bjuder på kaffe, snacks och arbetsytor.

Ifall du är sugen på att sitta med något eget projekt under kvällen är det bra att ta med sig en laptop, då vi tyvärr inte har möjlighet att låna ut datorer. Vi kommer att ha personal på plats, så var inte blyga för att ställa frågor om ni behöver hjälp eller bara är nyfikna på något.

Om du sitter på ett spel som du vill presentera eller göra speltest på så finns den möjligheten. Kontakta i sådana fall academy@acino.se, så snackar vi ihop oss!

Anmäl dig gärna i Facebook-evenemanget om du planerar att komma, så att vi på ett ungefär vet hur många vi blir. Det är självfallet okej att komma även om du glömt att anmäla dig.

Hoppas vi ses! 

Date

19 April 2023

Time

17:30
- 20:30

Info

Game dev-kväll

Venue

Rulla till toppen

Register form

I want to register to the event Game Dev-kväll på Acino
https://www.facebook.com/events/200674896007630/